Servicii coafor + machiajServiciul de coafură și machiaj al salonului nostru de frumusețe este unul dintre cele mai solicitate și apreciate servicii. Personalul nostru este format din stiliști și make-up artisti cu experiență, care sunt pregătiți să ofere clienților servicii profesionale și personalizate.

În ceea ce privește coafura, oferim o gamă variată de opțiuni, de la tunsori clasice până la stiluri mai moderne și sofisticate. Echipa noastră se concentrează pe înțelegerea nevoilor individuale ale fiecărui client, pentru a le oferi stilul perfect, care să se potrivească personalității și stilului de viață.

Serviciul de machiaj este la fel de important, iar make-up artistii noștri sunt specializați în aplicarea machiajului pentru diferite ocazii, inclusiv nunți, evenimente formale sau simple întâlniri. Ei folosesc produse de înaltă calitate pentru a oferi clienților un aspect strălucitor și natural, în același timp, protejându-le pielea.

În plus, oferim servicii personalizate de consultanță de imagine, în care stiliștii și make-up artistii noștri lucrează împreună pentru a oferi clienților o imagine completă și coerentă, care să se potrivească personalității și stilului de viață.

 
Servicii coafor*
Vopsit par lung / par scurt / par mediu
Spalat si coafat
Tuns par lung / par scurt / par mediu
Suvite
Balayage
Coafat mireasa
Abonamente spalat + coafat
Tratamente hidratare par

Servicii machiaj**
Machiaj de zi
Machiaj de seara
Machiaj de mireasa
Machiaj evenimente

  *Pentru mai multe detalii legate despre serviciile / preturile noastre ne puteti suna la numarul +40734 212 657 (Diana) / +40737 825 864 (Dragos)
**Pentru mai multe detalii legate despre serviciile / preturile noastre ne puteti suna la numarul +40734 212 657 (Diana) Instagram / Facebook

Articole

  • Nicio categorie