ManichiuraServiciul de manichiură și pedichiură al salonului nostru de frumusețe este unul dintre cele mai apreciate și solicitate servicii. Am investit în echipamente moderne și produse de înaltă calitate pentru a oferi clienților noștri cele mai bune experiențe.

Personalul nostru este compus din tehnicieni cu experiență, care sunt pregătiți să ofere clienților servicii profesionale și personalizate, în funcție de nevoile individuale. Ei sunt dedicați să creeze un mediu confortabil și relaxant pentru clienți, în timp ce oferă servicii de înaltă calitate.

În cadrul serviciului de manichiură, clienții pot alege dintr-o gamă largă de opțiuni, de la lac de unghii clasic până la modele sofisticate de unghii cu gel sau acrilice. De asemenea, oferim servicii de îngrijire a unghiilor, inclusiv îndepărtarea cuticulelor și hidratarea mâinilor.

Pedichiura este la fel de importantă și oferim o gamă variată de opțiuni, inclusiv lac de unghii, exfoliere și masaj pentru picioare. Personalul nostru se concentrează pe îngrijirea pielii și unghiilor picioarelor, pentru a le menține în cele mai bune condiții.

 
Servicii manichiura*
Manichiura cu gel
Manichiura acrygel
Manichiura oja simpla semi-permanenta
Pedichiura cu oja semi-permanenta
Pedichiura cu gel
Intretinere gel
Protectie din gel pe unghia naturala

*Pentru mai multe detalii legate despre serviciile / preturile noastre ne puteti suna la numarul +40768 830 706 (Mirela) Instagram

Articole

  • Nicio categorie